Karen van den Brink – Amersfoort
Header afbeelding

Karen van den Brink

Mijn naam is Karen van den Brink en ik ben sinds 1991 werkzaam als logopediste. Na het afronden van mijn opleiding heb ik lange tijd gewerkt in een logopediepraktijk in Soest. Hier behandelde ik zowel volwassenen als kinderen met diverse logopedische problemen. Daarnaast heb ik in het doven onderwijs in Amsterdam gewerkt en op verschillende scholen in de omgeving van Soest.

Naast het werk in de logopediepraktijk geef ik al tien jaar de cursus spraakafzien & communicatiestrategie├źn voor verschillende organisaties.

In 2011 heb ik me aangesloten bij het ParkinsonNet. Sindsdien behandel ik regelmatig mensen met de Ziekte van Parkinson.

In 2017 ben ik begonnen in logopediepraktijk Soesterkwartier. Samen met Stephanie Ouwens zal ik deze praktijk voortzetten.