Coronavirus maatregelen – Logopediepraktijk Soesterkwartier – Amersfoort
Header afbeelding

Coronavirus maatregelen

De Praktijk en het coronavirus

Vanaf 23 maart zijn wij vanwege het coronavirus tijdelijk gestopt met het behandelen in de Praktijk. In plaats daarvan hebben we logopedie gegeven met behulp van beeldbellen. In mei heeft de regering de maatregelen rond corona iets versoepeld. Dat betekent dat wij vanaf 11 mei, onder voorwaarden, weer in de praktijkruimte mogen werken.

Inmiddels is er contact met u opgenomen door de logopedist en in overleg besloten hoe de vervolg behandelingen logopedie er de komende weken voor u uit gaan zien: terug naar de praktijk of doorgaan met beeldbellen.

Als samen besloten wordt om de therapie in de praktijkruimte voort te zetten, gelden er wel een aantal voorzorgsmaatregelen. Deze maatregelen zijn opgesteld op advies van het RIVM, GGD en onze beroepsvereniging NVLF.

 

De gang van zaken in de Praktijk

  • Kom zoveel mogelijk alleen of alleen met uw kind naar de Praktijk.
  • Kom niet te vroeg. Bent u toch aan de vroege kant, wacht dan even in de auto of buiten.
  • Als u binnen bent, houd dan 1,5m afstand. De wachtruimte is klein, mocht daar al iemand zitten, wacht dan op ruime afstand.
  • We hebben de wachtruimte zo leeg mogelijk gemaakt. Er is dus geen speelgoed meer, geen koffie/thee en er zijn ook geen tijdschriften.
  • Maak zo min mogelijk gebruik van het toilet.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en raak daarna zo min mogelijk aan.

Dus wanneer u niet verkouden bent en geen klachten heeft zoals hoesten, loopneus, verhoging en of benauwd, dan bent u welkom in onze Praktijk.

Wij hopen u binnenkort weer te ontmoeten in de Praktijk.